Predstavljamo Mark Schneider-aSviđa ti se? Javi ostalima!

Fotografije su rađene u periodu 1998 do 2001.

Mark Schneider je rođen u Heidelbergu u Nemačkoj. Fotografijom se bavi od 1990. Samouk je. Bivši aktivista skvoterske scene. Godinama je fotografisao značajnija dešavanja u Istočnoj Nemačkoj. Krajem ‘90ih  počinje da sarađuje sa umetnićkim grupama i kolektivima, i ljudima odbačenim od strane društva, a ova saradnja traje i do danas. Od 2002. živi na relaciji Nemačka-bivše Jugoslovenske republike (najviše u Beogradu). Od 2006. je menadžer, fotograf i šofer konspirativne grupacije Sedmokraka a deo članova Sedmokrake stvara neprijatnu muziku pod imenom “Klopka za Pionira”. Izlagao je u Evropi,  Japanu (Tokio), i Srbiji. U poslednje vreme sve više radi na kombinaciji fotografije sa ostalim medijima.
http://markokrojac.blogspot.com/


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku