ZANIMLJIV ZAVRŠETAK ZANIMLJIVE GODINESviđa ti se? Javi ostalima!

VINKOVCI –  Festival dokumentarnog rock filma – DORF zaključuje ovu zanimljivu i tešku godinu radno i u pripremama za slijedeće izdanje. Brojna ovogodišnja gostovanja diljem Hrvatske i susjednih zemalja zaključujemo u Beogradu, gdje po prvi put imamo zadovoljstvo predstaviti svoj program. 

U organizaciji Kulturnog fronta, u Kulturnom centru GRAD 20.-21.12. gosti će imati priliku pogledati 7 filmova prikazanih na tri dosadašnja izdanja.(http://www.gradbeograd.eu/programi.php?lang=sr)

Time se Beograd upisuje kao 17. po redu na listu gradova u kojima je ove godine prikazan DORF program. 

Za siječanj i veljaču najavljujemo gostovanja u Labinu, Subotici, Zaboku, Kikindi, Mostaru, Ljubljani i Sarajevu. 

Podsjećamo i na iznimno uspješnu Reviju RESTART filmova, kao i nedavnu projekciju filma „Sevdah“ koje je organizirala Udruga ljubitelja filma „RARE“ Vinkovci. 

Pripreme za DORF 2010. koji će se održati istovremeno u Vinkovcima, Zagrebu i Rijeci su u završnoj fazi, a podsjećamo da je do 31.12. otvoren natječaj za prijave na DORF 2010. Više detalja na službenoj stranici Festivala. 
 

www.dorf-vk.com 


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku