Video V. PoezijaSviđa ti se? Javi ostalima!


                U okviru ovonedeljne TV emisije Bibiofilija” (RTV Vranje) biće prikazan video “Udah”, deo omnibusa „Video V. Poezija“ pesnikinje i video autorke Natalije Ž. Živković .

                Omnibus „Video V. Poezija“ zasnovan je na poeziji iz rukopisa  „U aorti mog srca“ Natalije Ž. Živković, nagrađenog „Nagradom Risto Ratković za mlade autore“ za najbolji rukopis poezije mladog autora sa prostora ex-Jugoslavije (2009). U video projektu učestvovalo je četrnaestoro dramskih izvođača, a muzičku podlogu pruža beogradski sastav „Technodromes The“.

O filmu:

UDAH, eksperimentalni film, 4’28’’ – Devojka u belom s korpom lišća i slova promiče urbanom svakodnevicom. Lirski rad o lepoti življenja.
                Uloge: Slavica Marković, Slobodan Aleksić

 

                Termini emisije:                 sreda 20. januar u 20h;    nedelja 24. januar u 19h (repriza)

Urednici emisije:               Nela Dimitrijević i Ivica Dimitrijević

Na plakatu:                        Slobodan Aleksić
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku