Foto: Sremska MitrovicaSviđa ti se? Javi ostalima!

Marko Cvijanović - Sremska Mitrovica

„Fotografija je zabeležena u specijalnom rezervatu prirode Zasavica, prilikom akcije premeštanja platforme za rodino gnezdo sa jedne lokacije na drugu. Tom prilikom kolega sa slike je vršio kontrolu registrovanih čamaca na vodi. U trenutku kada je napravljena ova fotografija nalazio se iza našeg turističkog broda koji je napravio sve preduslove za nadrealnu fotografiju“, napisao je Marko Cvijanović.
1984 godiste, diplomirani ekolog Strucni saradnik rezervata Zasavica, i regionalni koordinator Centra za ruralni razvoj Srem pri ministarstvu poljoprivrede, Profesionalno "deformisani" ljubitelj prirode, amaterski fotograf koji ponekad uhvati dobar kadar koji zavrsi u National Geographic-u, petanest naucnih publikacija, preko 20 implemtentovanih projekata, preko 30 objavljenih slika (casopisi, izlozbe, sajtovi), autor 10ak novela i preko 50 pesama,

"Pisanje za mene je kao tajni prozor za Stivena Kinga, kao raskrsce za Kjajva Barkera u Knjizi Krvi, mesto na kome volim da se izgubim.."Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku