Nova svetlostSviđa ti se? Javi ostalima!


u okviru Beogradskog Festivala dokumentarnog i kraktometraznog filma ("martovski festival", "kratki metar") bice odrzan Treci festival Nova svetlost od 30. marta do 3. aprila u Dvorani kulturnog centra i Muzeju jugoslovenske kinoteke.
I ove godine glavna nagrada je 1000 evra!
Pozivamo vas da saljete svoje filmove (video klipove) na nas sajt www.novasvetlost.rs do 23. marta 2010.
Osim ovoga, zelimo da vas obavestimo da je ove godine napravljeno izdanje festivala i za Crnu Goru. Filmovi sa Nove svetlosti mogu konkurisati i na festivalu Nova svjetlost, i obratno, bez obzira odakle su autori.
Festival Nova svjetlost odrzace se 26. i 27. marta u Podgorici, pa vas pozivamo da svoje klipove posaljete i na sajt www.novasvjetlost.me.
Glavna nagrada je 800 evra!
Dobrodosli ste da nam se pridruzite i u facebook grupama Nova svetlost i Nova svjetlost koje svakog trenutka rastu!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku