Srpski horor u Domu omladineSviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu, 6. marta, u sali na I spratu Doma omladine biće održano predavanje Đorđe Kadijević i srpski horor u okviru ciklusa Skrajnute teme srpske kinematografije.

Na predavanju će gostovati Đorđe Kadijević, a predavač je filmski kritičar i esejista Dejan Ognjanović.

Razgovor će biti praćen insertima iz filmova Đorđa Kadijevića.

“Svojim osobenim autorskim rukopisom, Đorđe Kadijević bavio se pre svega skrajnutim temama naše bliže i dalje istorije kao i mračnijim aspektima srpskog mentaliteta”, kaže se u najavi predavanja.

Predavanje počinje u 19h.

Ciklus predavanja Skrajnute teme srpske kinematografije ima za cilj da iz jednog do sada neuobičajenog ugla sagleda dosadašnju istoriju nacionalne kinematografije.

Predavanja moderiraju filmski teoretičari i kritičari najmlađe generacije.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku