Najava dešavanja na 9. međunarodnom umetničkom kampu"Sinestezija" u Kosjeriću



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U periodu od 1.do 15. avgusta 2010. Kosjerić je po deveti put prestonica kreativnosti jer se održava međunarodni umetnički kamp Sinestezija u Kosjeriću. Ovogodišnji umetnički kamp je okupio 30 učesnika iz 12 zemalja iz Evrope i sveta koji će tokom ove dve nedelje kroz rad na umetničkim radionicama udružiti svoje kreativne snage.
Pored redovnih dešavanja u vidu umetničkih radionica, u okviru umetničkog kampa će se održati neke od aktivnosti koje podrazumevaju interakciju sa građanima Kosjerića i koje su vec postale deo tradicionalnih letnih dešavanja.
U četvrtak 12. avgusta građani Kosjerića, a posebno oni najmlađi će imati priliku da uživaju u uličnom karnevalu koji će prirediti učesnici kampa. Karneval će se održati na glavnoj ulici u Kosjeriću u 19 časova. Ovogodišnji karneval se realizuje u saradnju sa Kancelarijom za mlade Kosjerića i njime će se obeležiti Međunarodni dan mladih.
Produkti dvonedeljnog kreativnog rada će biti predstavljeni na dva završna programa-
13.avgusta u Domu kulture u Kosjeriću sa početkom u 20 časova i 15.avgusta u Kulturnom Centru Rex, Jevrejska 16 u Beogradu takođe sa početkom u 20 časova.
Završni program će u duhu ovogodišnje teme Sinestezija predstavljati jedinstvenu mešavinu teatra, muzičkog progama i vizuelnih umetnosti - zidno slikarstvo i performativne Instalacije od reciklažnog materijala.
Pridružite se sinesteziji- vidite zvuk, slušajte boje i uživajte u napadu na sva čula.
Više informacija o međunarodnom umetničkom kampu i aktivnostima možete naći na:
www.press.ktowngroup.org.rs
ili kontaktirati:
Nataliju Simović, PR kampa 064/225-6225 


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku