Promocija knjige "Povratak u SSAD"



Sviđa ti se? Javi ostalima!


u četvrtak 02. septembra 2010. godine (20h) u bašti Guerilla Pub-a (Makedonska 28, Beograd) bice održana promocija knjige Judžina Berna i Kima Njumena "Povratak u SSAD" (Paladin, 2010).
O knjizi će govoriti Goran Skrobonja, Oto Oltvanji i Ivan Jovanović.
Ulaz na promociju je slobodan.
Knjigu “Povratak u SSAD” čini sedam priča iz alternativne istorije koje se baziraju na premisi šta bi bilo da se komunistička revolucija umesto u Rusiji dogodila u Sjedinjenim Američkim Državama i prikazuju sukob svetskih supersila - komunističke Amerike i carske Rusije u periodu od 1912. do 1998. godine. Ove kratke storije pokrivaju široko polje ozbiljnih tema, ali isto tako sadrže i veliki broj duhovitih opaski i referenci na društvenu, pop-kulturnu i političku scenu hladnoratovskih supersila.
Ovo književno veče organizuje sajt posvećen promociji fantastične književnosti Art-Anima.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive