Tea Break - Vesti



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Tea Break je sredinom maja 2010. zapoceo saradnju sa Big Circle Records (indie netlabel), slovenackom diskografskom kucom koja se bavi promocijom bendova, muzicara i prodajom njihove muzike preko interneta (e-distro). Saradnja je krunisana reizdanjem dosadasnjih izdanja benda u Tea Break koja ce se prodavati pod nazivom "Tea Break's Special Pack" . Reizdanje se pojavilo u prodaji pocetkom avgusta i moze da se kupi po ceni od 3 eura po download-u na oficijalnom sajtu kuce Big Circle Records:
http://big-circle.net/
Takodje imamo zadovoljstvo da najavimo da ce se u prodaji, na sajtu Big Circle Records", pojaviti i drugi po redu studijski album, neposredno po izlasku, koji se planira na jesen 2010.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive