Debi album Alfapop-Prvi album na srpskom jeziku objavljen za svetsko tržište



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Dugo očekivani album prvenac beogradskog sastava Alfapop izdala je za bugarska izdavačka kuća AMAdea records. Istoimeni album (Alfapop) se od 26. avgusta nalazi u prodaji širom sveta u formi CD-a, a moze se naručiti i na http://www.amadearecords.com, ili preko mnogobrojnih online prodavnica kao npr.  CD BABY, Amazon, iMusic...   Digitalno izdanje biće dostupno za download od 23. septembra (Amazon, iTunes...).

Album je snimljen u studiju „Alpha“ u Novom Sadu. Na njemu se nalazi 9 autorskih pesama na srpskom jeziku i autorska electro pesma „Fantasy“ kao „bonus track“.   Produkciju potpisuje Vladimir Perović, snimatelj je bio Emil Saks, a veliki doprinos idejnim rešenjima dao je Lazar Drecun (Charlie B), koji je sa Jovanom (pevačicom benda) u duetu otpevao baladu „Kao prvi put“.  Na albumu su gostovali poznati novosadski muzičari.

Za pesme „Sati“ i „Hoću još“ snimljeni su spotovi u produkciji „Loopmedia“, koji su ostvarili uspeh i bili prikazivani na nacionalnim i regionalnim TV stanicama, uključujući i MTV Adria.

 

Za više informacija posetite:

www.myspace.com/alfapop

www.facebook.com/alfapop




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive