Ex>Misha novi album: If You Don't Know Me By NowSviđa ti se? Javi ostalima!

Ex>Misha, lo-fi kantautor iz Beograda je izdao osmi po redu album If You Don’t Know Me By Now. Naziv albuma je samoironični osvrt na činjenicu da i posle osam albuma autor ostaje relativno nepoznat.

Ex>Misha od 1997. stvara albume u kućnoj produkciji služeći se minimalnom opremom. Svaki od tih albuma je isticao neki novi stilski aspekt, od čisto akustičnih albuma, do raznih oblika gitarsko-elektro mešanja, a svi zajedno predstavljaju Ex>Mishu kao eklektičara i istraživača. Country, folk, electro, new wave i mnogi drugi žanrovi se mešaju na neočekivan način. Ničija zemlja između kantautorskog pristupa i one-man-band-a, ispovednog tona i parodije, mesto je na kome se autor najbolje snalazi. Koncerti, doduše retki, takođe se izvode pomoću štapa i kanapa i često su na granici sa performansom.

Ex>Misha je već dugo prisutan i aktivan na domaćoj sceni u raznim bendovima i projektima kao što su Čelik promet, Grupa kao takva i Horkestar.

Novi album pod nazivom If You Don’t Know Me By Now se može downloadovati u raznim formatima (MP3, FLAC, ... ) sa servisa Bandcamp. Koncertna promocija sledi ove jeseni.

www.facebook.com/ExMisha
www.myspace.com/exmishaSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku