Ex>Misha novi album: If You Don't Know Me By Now



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ex>Misha, lo-fi kantautor iz Beograda je izdao osmi po redu album If You Don’t Know Me By Now. Naziv albuma je samoironični osvrt na činjenicu da i posle osam albuma autor ostaje relativno nepoznat.

Ex>Misha od 1997. stvara albume u kućnoj produkciji služeći se minimalnom opremom. Svaki od tih albuma je isticao neki novi stilski aspekt, od čisto akustičnih albuma, do raznih oblika gitarsko-elektro mešanja, a svi zajedno predstavljaju Ex>Mishu kao eklektičara i istraživača. Country, folk, electro, new wave i mnogi drugi žanrovi se mešaju na neočekivan način. Ničija zemlja između kantautorskog pristupa i one-man-band-a, ispovednog tona i parodije, mesto je na kome se autor najbolje snalazi. Koncerti, doduše retki, takođe se izvode pomoću štapa i kanapa i često su na granici sa performansom.

Ex>Misha je već dugo prisutan i aktivan na domaćoj sceni u raznim bendovima i projektima kao što su Čelik promet, Grupa kao takva i Horkestar.

Novi album pod nazivom If You Don’t Know Me By Now se može downloadovati u raznim formatima (MP3, FLAC, ... ) sa servisa Bandcamp. Koncertna promocija sledi ove jeseni.

www.facebook.com/ExMisha
www.myspace.com/exmisha



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku