ZERKMAN BIG BANG u klubu BLUE MOON! Sreda, 24. novembar



Sviđa ti se? Javi ostalima!


ZERKMAN BIG BANG

Posle uspešnog nastupa na beogradskom Jazz festivalu, ZERKMAN BIG BANG nastavljaju sa clubbingom po Beogradu, a u sredu 24. novembra nastupaju u Blue Moonu, kada će obradovati publiku sa dve nove pesme i očekivano kvalitetnom svirkom. Početak: 22h. Ulaz: 100 dinara

Zerkman (ex. Disciplina Kičme, ex. Bukvar Bukvar), Vlada i Bane (Kanda Kodža i Nebojša) se neobavezno sastaju na džem svirkama, 2005. godine. Trio dobija ime Zerkman Big Bang. Pored klupskih nastupa sviraju i na festivalima u Subotici, Požarevcu i Nišu. Bendu se priključuju Adam (ex. Straight Jackin), sa semplovima i perkusijama, i saksofonista Chicco. U februaru 2009, sa Kojom (Disciplin A Kitchme) kao producentom , snimaju album, koji objavljuju za Slušaj najglasnije! (Hrvatska) i Silos (online etiketa web magazina Popboks).

www.facebook.com/pages/Zerkman-Big-Bang/95755104392



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku