ZERKMAN BIG BANG u klubu BLUE MOON! Sreda, 24. novembarSviđa ti se? Javi ostalima!


ZERKMAN BIG BANG

Posle uspešnog nastupa na beogradskom Jazz festivalu, ZERKMAN BIG BANG nastavljaju sa clubbingom po Beogradu, a u sredu 24. novembra nastupaju u Blue Moonu, kada će obradovati publiku sa dve nove pesme i očekivano kvalitetnom svirkom. Početak: 22h. Ulaz: 100 dinara

Zerkman (ex. Disciplina Kičme, ex. Bukvar Bukvar), Vlada i Bane (Kanda Kodža i Nebojša) se neobavezno sastaju na džem svirkama, 2005. godine. Trio dobija ime Zerkman Big Bang. Pored klupskih nastupa sviraju i na festivalima u Subotici, Požarevcu i Nišu. Bendu se priključuju Adam (ex. Straight Jackin), sa semplovima i perkusijama, i saksofonista Chicco. U februaru 2009, sa Kojom (Disciplin A Kitchme) kao producentom , snimaju album, koji objavljuju za Slušaj najglasnije! (Hrvatska) i Silos (online etiketa web magazina Popboks).

www.facebook.com/pages/Zerkman-Big-Bang/95755104392Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku