Vrooom: koncerti, uskoro singl i novi album



Sviđa ti se? Javi ostalima!


"Tokom januara naredne godine grupa Vrooom će objaviti novi singl: "Privremeno stanje". Bend će 16. decembra svirati u Kinu Šiška (Ljubljana) u okviru YU-GO festivala uz grupe Srećna mladina (Slovenija) i Gatuzo (Hrvatska), a odmah zatim, 17. decembra, održaće koncert u Kinu Metropol (Celje). Neposredno pre ovog gostovanja, Vrooom nastupa i u Srbiji, gde će zajedno sa grupom Kanda Kodža i Nebojša 11. decembra svirati u klubu KB u Požarevcu. Nakon prošlogodišnjeg singla "Cuts" čije pojavljivanje je ispratila turneja od 15 koncerata na samom kraju 2009. godine i aktuelne pesme "Privremeno stanje", novi LP Vrooom će objaviti 1. marta 2011. ", izjavio je Marko Grubić iz Vroooma.


Vrooom je u toku prošle pozorišne sezone poznate kompozicije Galta McDermota izvodio u sopstvenim aranžmanima u rekordno posećenoj predstavi Ateljea 212 - KOSA, a sa predstavom je nastupao i širom regiona.

Trenutno završavaju rad na novom albumu i planiraju još koncerata u naredna dva meseca.

Više o bendu možete pročitati u okviru njihove zvanične internet prezentacije -  www.vrooom.rs



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku