EuropunkSviđa ti se? Javi ostalima!

Pank u muzeju, krajem januara 2011. u Villi Medicis u Rimu biće prezentovana izložba "kulture i vizuelnog indentiteta panka od 1976 do 1980. pod nazivom Europunk.

Na izložbi biće prikazana odeća, fanzini, plakati, posteri, isečci iz novina i kolaži kao i filmovi, ploče i inserti iz televizijskih emisija. Izložbeni predmeti su naravno iz Velike Britanije, Italije, Francuske, Nemačke, pa i Švajcarske.

Više o izložbenom prostoru pročitajte ovde: http://www.villamedici.it/
Više o najavi izložbe pročitajte ovde:  http://www.lesinrocks.com/livres-arts-scenes/livres-arts-scenes-article/t/56080/date/2010-12-02/article/lart-punk-bientot-a-la-villa-medicis/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku