Medijska obavjest: Osnivanje koncertno promoterske agencije REPETASviđa ti se? Javi ostalima!

Krajem prošle godine (2010) pokrenuli smo koncertnu promotersku agenciju REPETA i napravili web sajt (www.repeta.org) na kojem mozete dobiti vise informacija o bendovima koje koncertna agencija promoviše. Osim promocije dolenavedenih sastava u regionu, agencija će se truditi promovisati bendove u Evropi i Svijetu. Upravo smo u procesu prevoda biografija i prezentacija bendova na različitim svjetskim jezicima te trazenje koncerata u tim zemljama.

INFO O AGENCIJI

Koncertno promoterska agencija REPETA (dalje KPA Repeta) je mala nezavisna koncertna agencija osnovana početkom 2005.godine u Mostaru. Od samog početka trudili smo se da promovišemo alternativnu muzicku scenu jugoistočne Evrope kroz organizaciju koncerata, turneja, festivala, DJ i muzičkih večeri, radio emisija. U isto vrijeme organizovali smo koncerte za male evropske i nikad čuo! bendove.

U ovih 5 godina, dosad smo organizovali preko 300 koncerata za različite bendove iz ex YU, evrope i svijeta. U tom radu ostvarili smo veoma značajne kontakte sa različitim klubovima, nevladinim organizacijama, festivalima u regionu, Evropi i svijetu.

Nikad nismo bili agencija koja bi promovisala samo jedan određen sastav, trudili smo se da kroz prijateljski odnos sviju pomažemo i da na svaki upit i email odgovorimo i pomognemo ljudima koji su tražili od nas različite usluge. Takav odnos do posla i ljudi i doveo je do toga da imamo veliku mrežu muzičkih sastava koji nam vjeruju i koji žele sa nama sarađivati a sa iste strane i takav odnos do klubova i festivala je doveo do toga da smo počeli ozbiljno razmišljati o osnivanju jedne agencije koja ce se brinuti za promociju većeg broja muzičkih sastava kako je to slučaj u Evropi i Svijetu. Takođe u našem regionu koji je rastrzan i iscjepkan ratnim i poslijeratnim dešavanjima i nepovjerenjem, trudili smo se da budemo izvan svega toga te da podržavamo kvalitet bez obzira na nacionalnu i državnu pripadnost. Zato i osnivanje jedne ovakve agencije svakako se može smatrati kao otpor ludilu oko nas i ko je ko i ko je za koga.

Hoćemo da radimo, da promovišemo kvalitetnu muziku i bendove koji ih izvode!

Dragan Vuković, mini direktor KPA REPETA

www.repeta.org


Korisnici naših usluga 2005-2010

-Andrija, No rules, Sopot, Vuneny, Kreč, Izolanti (BiH), Otpisani, Izae, Fall Out Trio, Vlasta Popić, Poropati 67 (Hrvatska), Žoambo Žoet Workestrao, Nikki Louder, ŠKM Banda, Hexenbrutal, Dani Kavaš, Marko Brecelj (Slovenija), Kbo!, Svjetlana Spajić (Srbija), Daqui Dub, Joke, Zozophonic Orchestra, Uzul Prod, Fizzcus, Les Yeux De La tete, Jean Louis (Francuska), Trottel, Uzgin Uver (Mađarska), In delta Zhivago, Majmoon (Njemačka), Tokyo Sex Destruction (Španija), Duassemicolcheiasinvertidas (Portugal), Short Lived (Novi Zeland), The Violet hour, Barrahead (Danska), Micah blue Smaldone, Billy Gould, Midnight Thunder Express (USA) itd.

Muzički sastavi koje agencija promoviše su podijeljeni u 7 kategorija (alternativa, pop, r'n'r, jazz/fusion R.I.O., electro-d'n'b-disco, kantautori i hip hop crossover) a čine ih:

Andrija, Sopot, Vuneny, Sopot, Dbau, No Rules (Bosna i Hercegovina)

Virvel, Temple of the Smoke, Six Strings and piece of wood (Srbija)

Žen, Vlasta Popić, Ekt Ack, Mandelbrot Set, Cirkusum, Bobo Knežević, Poropati 67, Fall Out Trio (Hrvatska)

ŠKM Banda, Stekli Psi, Hexenbrutal, Dežurni Krivci, Žoambo Žoet Workestrao, Mart, Nikki Louder, Automassage, Dance Mamblita (Slovenija)

Majmoon (Njemačka)

Djevara (Engleska)

Les Yeux Dela Tete (Francuska)
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku