Reggae/Ska fešta - Radio Aktiv i Josip A Lisac- KSET-13-1-2011



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Reggae/Ska fešta - Radio Aktiv i Josip A Lisac- KSET-13-1-2011

Za pocetak nove 2011. priprema se reggae/ska fešta u KSET-u koju æe prirediti kombinacija dvaju bendova i to pulski RADIO AKTIV te novosadski JOSIP A LISAC.

Radi se o mladim snagama i perspektivi regionalne ska i reggae scene, koji iza sebe imaju vec dosta zapaženijih nastupa, zrace pozitivnom energijom i ljude tjeraju na ples, što je odlicna kombinacija koja svakako 
garantira urnebesan koncert.

Radio Aktiv
je pulski reggae/ska/rock bend okupljen krajem ljeta 2009. godine. Prvotno zamišljen samo kao glazbeni projekt, razvio se u sastav koji je u prvih godinu dana svog postojanja odsvirao dvadesetak koncerata diljem Hrvatske, od kojih se mogu istaknuti nastupi na "Viva la Pola! 2010" festivalu, "MUN" festivalu, koncert u zagrebaèkoj Tvornici s Gustafima, kao i nedavni nastup na brucošijadi FF-a u Pauku.

JOSIP A LISAC
je novosadski bend poprilicno originalnog imena koji nastaje poèetkom 2009. godine na inicijativu grupe mladih ljudi, ljubitelja ska pravca. Melodicne cirkusne ska teme i lako pamtljivi tekstovi su prava karakteristika i vrlina na koju se oslanjaju clanovi ovog benda. Novi Sad je poznat kao jedan od najrazvijenijih središta ska scene na Balkanu, tako da smo sigurni da nas ovi momci nece razocarati!

www.myspace.com/radioaktivpula
http://www.myspace.com/josephbutmalefox

Ulaznice ce se moci kupiti na dan koncerta na vratima kluba po recesivnoj cijeni od 25 kn .




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku