Izmene oko nastupa Boška Stanojevića (ex-EKV) u Baču



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Boško Stanojević, kako je već najavljeno, trebao je da svira 25. i 26. novembra u Baču ali je gazda kafea, u kome je svirka trebala da se održi 26. novembra, odjednom odlučio da neće svirku, jer se osetio uvređenim što će se 25. novembra svirka održati takođe u Baču. Organizator Branko Radaković predložio mu je da, ako mu je stalo do toga da bude prvi, svirku održi pre, na šta on nije pristao jer je, navodno, po njegovim rečima, želeo ''ekskluzivu''.
''Najpre će biti da je želeo da bude jedini, što je poprilično čudno i nekorektno sa njegove strane.'' izjavio je Radaković i uz to dodao: ''Dogovor između gazde tog kafea i mene je bio da se svirka održi u subotu 26. novembra. Šta ću ja raditi sa Boškom pre toga, nije njegova stvar i ne treba ja da tražim dozvolu od njega za ostale svirke jer on nije ni Boškov, a ni moj gazda. Dakle, ovde se radi o neispunjenju dogovora od strane gazde tog lokala i moramo se nažalost pomiriti sa činjenicom da živimo u vremenu gde nema više poštovanja ni prema čemu i ni prema kome.''
Ugovaranje svirke za 26. novembar u nekoj drugoj prostoriji u Baču nije bio moguć zbog velike neozbiljnosti rukovodilaca lokalnih kafića. Inače, Branko je u poslednje dve nedelje gotovo sve postojeće barove u ovom malom mestu pokušao da animira kako bi ugostili Boška Stanojevića i tu se susreo sa neverovatnom količinom neodgovornosti i bezobrazluka.
Radaković je na sve moguće načine i uz velike napore želeo da Bač oživi jednim drugačijim životom, bar za jedan vikend, ali uzalud. Očigledno je da Bač to i ne zaslužuje.
Dakle, svirka će se nažalost održati samo u petak, 25. novembra, u kafe baru ''Centar''.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku