Poslušajte novi singl "BURZA RADA" - Postolar Tripper



Sviđa ti se? Javi ostalima!


   Poslušajte novi singl "BURZA RADA" - Postolar Tripper

 

    SINGL MOŽETE PRESLUŠATI  NA LINKU : http://youtu.be/oVETeR8hwQY 

 

Reggae/ska/hip-hop senzacija iz Zadra pod nazivom Postolar Tripper predstavlja svoj novi singl "Burza rada" kojim se najavljuje novi album pod nazivom "Čujem ja netko šuti", a koji će se na vašim CD policama naći početkom 2012. godine.

 

Postolari su se novim singlom "Burza rada" na svoj specifičan način osvrnuli na svakidašnju problematiku svih nezaposlenih, a koji će se na žalost prepoznati u ovoj pjesmi. Članovi benda su dali i svoj osobni osvrt na novi singl:

 

BURZA RADA

 

"Svi smo bili tamo bar jednom. Oni koji još nisu hoće, nema brige... u avanturi "moja prva prijava". A u ovo divno doba sreće i prosperiteta neki od nas imali su prilike još jednom razgledati prostorije biroa i prisjetiti se svih tih divnih nijansi sive boje, svih tih lica lišenih osmijeha i tog predivnog HD zvuka štambiljanja mjesečnog pečata na evidencijski list. Ovog puta stajali smo u redu u kojem su ljudi u ruci držali godine svojih života. Sve to stalo je u jednu plavu knjižicu i nekoliko iskopiranih dokumenata. Red je bio dug toliko koliko čovjeku treba da u glavi napiše tekst, glazbu i aranžman za jednu pjesmu."

 

 

                 Ostale novosti uz bend Postolar Tripper možete pratiti na službenom facebook page- u : http://www.facebook.com/#!/pages/Postolar-Tripper/50973943595

Nova fotogalerija  dostupna je na linku : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150365532397417.370456.816272416&type=3




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku