SLOVENAČKI BEND ZIRCUS I NOVOSADSKI PRY ZAJEDNO SVIRAJU U NOVOM SADU 19.11.2011.Sviđa ti se? Javi ostalima!

SLOVENAČKI BEND ZIRCUS I NOVOSADSKI PRY ZAJEDNO SVIRAJU U NOVOM SADU
 
NOVI SAD, – Slovenački elektro-rok-tribal bend ZircuS nastupiće, u okviru svoje turneje po Srbiji, u Novom Sadu u subotu 19. novembra 2011. godine, zajedno sa novosadskim metal bendom PRY, u prostorijama Rusinskog doma sa početkom u 22h časova.
 
Bend ZircuS pre Novog Sada imaće koncerte i u Beogradu 17.11. u klubu Underworld, kao i u Požarevačkom KB klubu dan pre novosadskog nastupa. Ovaj sedmočlani elektro/rock/tribal bend iz Slovenije, koji je počeo sa radom 2004 godine, odlukuju jaki, glasni, na momente mistični, brzo promenljivi zvukovi, koji sa vizuelnim projekcijama čine jedinstveno stanje između virtualnog i realnog sveta. Njihove koncerte ljudi opisuju kao unikatne, surove i futuristični koji ne ostavljaju goste koncerta u ravnodušnom stanju.
Bend je izdao prvi official cd EPIC TRIBE, 24.9.2010 kod izdavačke kuće radia Študent u Ljubljani, koja je dobila dobre kritike i preko 12000 download-a samo preko torrent tracker-a mininova za mesec dana, a domaćoj javnosti predstavili su se i na EXIT Festivalu.
 
Novosadska podrška biće metal bend Pry osnovan 2007. godine od strane bubnjara Zoltana Šimona i Arpada More gitariste, koji će ovom prilikom predstaviti svoj autorski materijal sa objavljenog EP izdanja „From Morph“ na kome se nalazi 5 pesama. Bend PRY domaćoj publici imao je priliku da se predstavi na gitarijadama i festivalima u Srbiji.
 
Koncert ova dva bend zakazan je za subotu 19. novembra 2011. godine u Rusinskom domu u Novom Sadu sa početkom u 22h.
 
Vise o bendovima mozete saznati na:Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku