Heaven Rain snimili drugi album



Sviđa ti se? Javi ostalima!

13.12.2011 - Produkcija, miks i mastering albuma "Second Sun" melodičnih prog metalaca iz Banjaluke Heaven Rain (www.heavenrainband.com) su završeni!


Na albumu, koji je u periodu oktobar/decembar sniman u studiju Chainroom u Senti, će se naći ukupno 11 numera, a više detalja oko izdavačke kuće i datuma izlaska albuma biće poznato uskoro.


- Veoma smo zadovoljni procesom rada, i profesionalnošću našeg producenta Marjana Mijića. Čovek je psihički izdržao sve naše zahteve i cepidlačenje oko svake moguće sitnice, te mu se ovom prilikom posebno zahvaljujemo. Zvuk koji smo dobili je na svetskom nivou, i u potpunosti odgovara zamišljenim idejama. Sada još predstoji završna faza, a to je objavljivanje materijala - kažu iz benda.


Tokom narednih dana, Heaven Rain će objaviti svojevrsni novogodišnji singl/poklon svim fanovima i prijateljima grupe, koji će biti dostupan za besplatno preuzimanje, i čime će se najaviti predstojeći album.


- Reč je o jednoj zanimljivoj obradi velikog hita sa prostora bivše Jugoslavije, kog smo prilagodili našem zvuku. Sve informacije biće dostupne jako brzo - istakli su iz benda.


Heaven Rain će, zajedno sa grupama Pero Defformero, Magma i Flatline, nastupiti 30. decembra u klubu Route 66 u Novom Sadu.


Heaven Rain je melodični progressive metal sastav osnovan u Banjaluci 2006. godine. Grupa iza sebe ima jedan album, "Far and Forever", koji je 2008. godine objavljen za holandsku izdavačku kuću Moonwolf Records, i mini izdanje "Evolution" iz 2010. godine. U postavi su pevačica Miona Graorac, klavijaturista Goran Baštinac, gitarista Igor Dragelj, basista Bojan Jokšić i bubnjar Nebojša Lakić.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku