nein-tea-nein (99) Anatomija Zvuka/Bh Radio 1/ Ponedjeljak 19.12. 2011 u 20hSviđa ti se? Javi ostalima!omladinski program BH Radija 1

ponedjeljak, 19.12. 2011 od 14.03 do utorak 02.00

live stream: mms://media.bih.net.ba/bhradio1

(napomena: emisija se moze slusati samo u vrijeme emitovanja na ovom linku od 20h i to svaki drugi ponedjeljak...ako neki drugi dan kliknete na gornji link, slusate BH Radio 1, tako da znate)

Ne propustite sljedece izdanje i nein-tea-nein emisiju "Anatomija zvuka", koja se emituje u ponedjeljak 19.12. od 20.00
.
Nova emisija-sadrzaj

99 anatomija zvuka sa prvim dijelom predstavljanja najboljih albuma u 2011 godini sa predznakom na jazz, avantgardu, noise-post rock, dub....u slijedećoj emisiji, 2.dio predstavljanja najboljih albuma alter pop, garage,punk,hc, rock muzike kod nas
za sve one koji nece moci slusati emisiju, to mozete uraditi online u bilo koje doba dana sljedecih 14 dana, putem ovog linka:
 
 Poslije internetnih radija Okc Abrasevic (http://radio.abrasmedia.info) i net1zen-a (http://www.net1zen.com), emisija "Anatomija zvuka"  se može slusati i putem web fanzina POTLISTA ( www.potlista.com) od svakog utorka, dan poslije emitovanja emisije na Bh Radio 1 !Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku