Zauzmimo sve što je naše/ 100.Anatomija Zvuka/Bh Radio 1/ Ponedjeljak 02.01. 2012 u 20hSviđa ti se? Javi ostalima!

omladinski program BH Radija 1

ponedjeljak, 02.01.2012 od 14.03 do utorak 02.00

live stream: mms://media.bih.net.ba/bhradio1

(napomena: emisija se moze slusati samo u vrijeme emitovanja na ovom linku od 20h i to svaki drugi ponedjeljak...ako neki drugi dan kliknete na gornji link, slusate BH Radio 1, tako da znate)

Ne propustite sljedece izdanje i zauzmimo sve što je naše ili 100 emisiju "Anatomija zvuka", koja se emituje u ponedjeljak 02.01. 2012 od 20.00
.
Nova emisija-sadrzaj

100-ta anatomija zvuka donosi drugi dio prezentacije najboljih albuma i izvođača iz oblasti alternativnog pop i roka sa prostora next  Jugoslavije/ Anatomija zvuka želi svima vama svako dobro u 2012 kao i dosta dobre muzike/// Najveća podrška od nas ide ekipi u Novom Sadu koja je skvotirala kasarnu i želi da je pretvori u Društveni centar zato ova emisija se radi pod geslom ZAUZMIMO SVE ŠTO JE NAŠE
za sve one koji nece moci slusati emisiju, to mozete uraditi online u bilo koje doba dana sljedecih 14 dana, putem ovog linka:

                               http://soundcloud.com/djvuk/100-anatomija-zvuka
 
 Poslije internetnih radija Okc Abrasevic (http://radio.abrasmedia.info) i net1zen-a (http://www.net1zen.com), emisija "Anatomija zvuka"  se moľe slusati i putem web fanzina POTLISTA ( www.potlista.com) od svakog utorka, dan poslije emitovanja emisije na Bh Radio 1 !

ps. Žoambo Žoet Workestrao imaju novi spot: http://www.youtube.com/watch?v=KP-ffw7LYVQ


                               Ponedjeljak 02.01. 2012 u 20h
Urednik i voditelj: Dragan Vukovic aka DJ Vuk
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku