Atheist Rap po regionu i u SvajcarskojSviđa ti se? Javi ostalima!

                 Atheist Rap je tokom 2011. godine održao 45 koncertnih nastupa od kojih bi posebno trebalo izdvojiti: nastupe u Londonu i Blackpoolu, nastup pre Bad Religion na otvaranju main stagea Exit festivala, nastup posle The Exploited na festivalu u Opatiji i koncerte na egzotičnim hrvatskim ostrvima Hvaru i Lastovu. Ova uspešna godina je zatvorena novogodišnjim nastupom na centralnom gradskom trgu u Sremskoj Mitrovici.

                 Početak ove godine obeležili su nastupi po klubovima u Srbiji, a sa početkom proleća serija koncerata će se proširiti i po regionu. Valja napomenuti da će novosadski pank-rokeri krajem aprila prvi put nastupiti i u Švajcarskoj. 

Predstojeći koncertni datumi Atheist Rapa su:

30.03. Beograd - GUN club

07.04. Ratkovo - Spring fest

14.04. Zagreb - Močvara

26.04. Maribor - Pekarna

27.04. Cirih - Rossi bar

28.04. Ljubljana - Menza pri koritu

02.05. Mačvanska Mitrovica - splav Krug

03.08. Orahovica - Ferragosto JAM 5

 

U godini u kojoj Atheist Rap obeležava 10 godina rada u nepromenjenoj postavi, bend radi i na novim pesmama tako da bi uskoro trebalo očekivati i sveže studijske zapise.

Više informacija o bendu možete saznati na adresi: www.atheistrap.net , dok se video-arhiva nalazi na stranici: www.youtube.com/atheistrap021 .
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku