AWS + Diverzija @ KMT, Osijek!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Srijeda, 04.04., Mini Teatar. A Wilhelm Scream + Diverzija.

"Nakon Pannonian Challenge-a 2009. i 2011., jedan od svirački najkvalitetnijih i definitivno jedan od najenergičnijih live hc/punk bendova današnjice, A Wilhelm Scream (SAD) dolazi u Osijek po treći put, no prvi put na klupsku svirku!

Svi ste ih dobro upoznali prethodnih godina na PC izdanjima, a i oni koji nisu svjedočili tim koncertima vrlo dobro znaju o kakvom bendu i ljudima se radi, tako da je totalno bespotrebno trošiti dodatne riječi hvale.
Bend je presretan što će se osječkoj ekipi konačno predstaviti u klupskoj atmosferi (kako su i sami otprilike rekli na zadnjem PC-u “počašćeni smo, ali na ovolikom stejdžu se osjećamo kao Rolling Stonesi, a to nismo mi!”) tako da ne treba sumnjati u još jedno njihovo brutalno izdanje koje ne želite propustiti!

Ostali bitni i manje bitni podaci…

Vrata kluba otvaraju se od 20h, uz punk slušaonu i jeftinu pivčugu na šankari.
Start koncerta u 22h.
Upad - 29,99kn!"
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku