frikovska elektro proslava 8. martaSviđa ti se? Javi ostalima!

NEMA TOG PODRUMA & NACIONALNA ASOCIJACIJA ZA UMETNOST I KULTURU
PROMOCIJA NAŠIH NOVIH I PREDSTOJEĆIH FRIKOVSKIH ELEKTRO IZDANJA
ČETVRTAK 8. MART 21h, klub UNDERWORLD [prolaz ispod vuka, beograd]
 
sintisajzere uživo sviraju: MAGMA TRAKT, SKICO, ZMIKEO!
anti hitove biraju: TAMARA DINKA, GROF KRIŠĆANSKI I
+ prodaja kaseta, ploča, diskova, majica, postera i drugih NAUK / NTP drangulija
ulaz slobodan.
 
MAGMA TRAKT
je jednogodišnja biljka puzavica, vesnik onostranog i imanentno prisustvo interdimenzionalnog. luči amniotičku tečnost, zbog čega često privlači gmizavce. prvi dugometražni kasetni album magma trakt je upravo objavljen za no basement is deep enough i prodavaće se na koncertu.
 
SKICO
najnoviji neotkriveni projekat hitmejkera, hartbrejkera i barda italo-srbo-elektro scene, čije se prethodne inkarnacije pamte kao insane eyes, oni su ukrali milion, dj smrt, kublaj kan itd. za magiju njegovih pesama su potrebni: šahovska koncentracija, crno-beli san, žlica vegete.
http://www.youtube.com/watch?v=SXOu-UITEjk
 
ZMIKEO!
šit hop rejv rejp elektro lobotomija bez anestezije ubiva na mesto. preporučujemo mlađima od 18.
http://www.youtube.com/watch?v=UJXZPKiNejc
 
TAMARA DINKA
notorna diva elektropank sastava ilegalne emocije, na svojoj trećoj povratničkoj misiji u otadžbinu, donosi melodije, bitove, distorziju i promaju iz tajnih austrougarskih vinskih podruma.

GROF KRIŠĆANSKI TAKAČ I
njegova živahna ekselencija umesto prstena nosi viljušku kojom bere italo / wave / synthpop kanarince u letu.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku