Novi singl i promocija albuma benda Tea BreakSviđa ti se? Javi ostalima!


"Beogradski punk rock bend Tea Break predstavlja spot za pesmu "The Sign", drugi singl sa aktuelnog izdanja "Second Hand Hero", koji je premijerno prikazan na MTV regionalnim sajtovima.

"S obzirom na to da je pesma "The Sign" možda naš najveći koncertni hit, zaslužila je i spot, tako kažu naši verni fanovi. Ideja spota potiče od Igora (vokal i gitara) i Mlađe (basista) benda. Želeli smo da na jedan pomalo iskarikiran i naivan način prikažemo situaciju u muzičkoj industriji, ne samo kod nas, već i u svetu, kao i to da rad u autorskom bendu nije nimalo lak. Zlih i licemernih menadžera ima svuda! Pazite se!

Spot je sniman u jednoj polunapuštenoj zgradi u centru grada koja je imala autentičan izgled 80-ih. Video je sniman početkom februara u surovim uslovima, bez grejanja i na minus beskonačno. Uprkos tome, ekipa koja je radila na spotu uspešno je realizovala celu ideju. Snimatelj je kao i na prethodnom spotu bio naš veliki prijatelj, fotograf Marko Todorović. Za montažu se pobrinula Iva Pavlović iz produkcijske kuće Besan Pas. Za audio efekte i mastering je zaslužan Dino Dolničar ispred AVHOUSE produkcije. Takođe, svi koji se pojavljuju i glume u spotu su naši dugogodišnji prijatelji iz raznih bendova. U planu je i treći spot, koji bi do leta trebalo da zaokruži naš album", rekli su povodom premijere članovi benda Tea Break.

Ovim spotom Tea Break nastavljaju promociju svog drugog studijskog albuma "Second Hand Hero" koji još uvek može besplatno da se preuzme sa regionalnih MTV sajtova.

Velika beogradska promocija albuma biće održana u okviru manifestacije "Vračar Rocks" u petak 23. marta u CZK Božidarac, sa početkom u 20:00. U saopštenju tim povodom se kaže:
"To je, u stvari, dvostruka promocija - jer će publici svoje albume predstaviti iskusni punk rock bend iz Smederevske palanke Six Pack (album "Epicentar") i Tea Break (album "Second Hand Hero"), a koncert otvaraju specijalni gosti bend The Commandos. Obećavamo ultimativno punk rock veče svim našim fanovima!"

Na samom koncertu publika će moći da kupi i fizička izdanja albuma, kao i majice bendova. Karte su od 10. marta u pretprodaji na bileternici Doma omladine i u Felix Music Shopu."


"THE SIGN" na YouTube-u:
http://www.youtube.com/watch?v=FRE9CcoeQ90&feature=youtu.beSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku