Informacije o koncertu - ISCELJUJUĆI ZVUCI



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Планетарних гонгова, Хималајских и Кристалних чинија
Звук новог доба!
Концерт:
МОЈЦА МАЛЕК (Словенија)
ДИМИТРИОС КАРАГИАНАКИС (Грчка)

Субота, 21. април, 20 сати
Сала Факултета уметности, Књажевачка 2а

Улаз је бесплатан, карте се могу преузети у просторијама СКЦ-а сваког радног дана од 10 сати до 15 сати. Све информације могу се добити на телефоне 018/523-120 и 018/523-411.

Планетарни гонгови, кристалне и хималајске чиније иструменти су који имају веома дугу традицију у источним цивилизацијама и верује се да њихови звукови имају исцељујуће моћи. Карактеришу се богатим звучним спектром који нас испуњава хармонијом и континуираним осећајем обнављања. Планетарни гонгови су подешени на фреквенције ротација планета нашег Сунчевог система. Са друге стране, хималајске чиније израђене су од 7 легура гвожђа где свака од њих такође представља одређену планету у Сунчевом систему. Због свог мистичног дејства на жива бића, налазе велику примену у медитацијама и звуко-терапијама. Сваки човек је одраз макрокосмоса и тако исцељујући звуци ових инструмената побуђују енергетске центре нашег тела и органа, опуштају на свим нивоима, подмлађују и регенеришу нашу енергију и био стање у целини.
Мојца Мори Малек, је међународно призната уметница из Марибора (Словенија). Својим перформансима учествовала је на многим значајним дешавањима широм Европе.
Концерт организује Студентски културни центар Ниш.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku