Informacije o koncertu - ISCELJUJUĆI ZVUCISviđa ti se? Javi ostalima!

Планетарних гонгова, Хималајских и Кристалних чинија
Звук новог доба!
Концерт:
МОЈЦА МАЛЕК (Словенија)
ДИМИТРИОС КАРАГИАНАКИС (Грчка)

Субота, 21. април, 20 сати
Сала Факултета уметности, Књажевачка 2а

Улаз је бесплатан, карте се могу преузети у просторијама СКЦ-а сваког радног дана од 10 сати до 15 сати. Све информације могу се добити на телефоне 018/523-120 и 018/523-411.

Планетарни гонгови, кристалне и хималајске чиније иструменти су који имају веома дугу традицију у источним цивилизацијама и верује се да њихови звукови имају исцељујуће моћи. Карактеришу се богатим звучним спектром који нас испуњава хармонијом и континуираним осећајем обнављања. Планетарни гонгови су подешени на фреквенције ротација планета нашег Сунчевог система. Са друге стране, хималајске чиније израђене су од 7 легура гвожђа где свака од њих такође представља одређену планету у Сунчевом систему. Због свог мистичног дејства на жива бића, налазе велику примену у медитацијама и звуко-терапијама. Сваки човек је одраз макрокосмоса и тако исцељујући звуци ових инструмената побуђују енергетске центре нашег тела и органа, опуштају на свим нивоима, подмлађују и регенеришу нашу енергију и био стање у целини.
Мојца Мори Малек, је међународно призната уметница из Марибора (Словенија). Својим перформансима учествовала је на многим значајним дешавањима широм Европе.
Концерт организује Студентски културни центар Ниш.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.