Human Host Body (Slo), Devastated (Slo), 5. maj @ FisKulturaSviđa ti se? Javi ostalima!

Mrtvaja Records po drugi put organizuje koncert koparskih Human Host Body, koji su ovaj put pojacani sa Devastated iz Ilirske Bistrice, a u saradnji sa prijateljskim koparsko-ljubljanskim labelom Panda Banda Records i klubom FisKultura.

Human Host Body su DIY punk kolektiv ciji zvuk predstavlja mjesavinu crusta i sludgea, dok su njihovi tekstovi pod uticajima anarhizma / anarho-primitivizma. Njihova muzika izražava gađenje nad civiliziranim covjekom i civilizacijom. Human Host Body su nastupili u decembru 2010. godine u Sarajevu zajedno sa Bolest Evropa i Smrznik.

Devastated su mladi cetvoroclani sastav koji njeguje d-beat/stenchcore zvuk u stilu Hellshock, Tragedy i Wolfbrigade. Bend je vrlo aktivan na punk sceni i predstavlja vjerovatno najperspektivniji crust bend u Sloveniji.

Koncert ce se odrzati u subotu 5. maja u klubu FisKultura, Musala bb.

Ulaz 5 KM


HUMAN HOST BODY
http://pandabanda.bandcamp.com/album/tape

Live za Radio Študent
http://www.youtube.com/watch?v=P3N3MIxwYwQ

Human Host Body - Sneg do Kozine
http://www.youtube.com/watch?v=y10ZvWZPmz4

DEVASTATED
http://devastated.bandcamp.com/

Dost Mamo 11, AKD Izbruh, Kranj
http://www.youtube.com/watch?v=CxgPAc5A3X4


www.mrtvaja.com
www.panda-banda.orgSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku