Human Host Body (Slo), Devastated (Slo), 5. maj @ FisKultura



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Mrtvaja Records po drugi put organizuje koncert koparskih Human Host Body, koji su ovaj put pojacani sa Devastated iz Ilirske Bistrice, a u saradnji sa prijateljskim koparsko-ljubljanskim labelom Panda Banda Records i klubom FisKultura.

Human Host Body su DIY punk kolektiv ciji zvuk predstavlja mjesavinu crusta i sludgea, dok su njihovi tekstovi pod uticajima anarhizma / anarho-primitivizma. Njihova muzika izražava gađenje nad civiliziranim covjekom i civilizacijom. Human Host Body su nastupili u decembru 2010. godine u Sarajevu zajedno sa Bolest Evropa i Smrznik.

Devastated su mladi cetvoroclani sastav koji njeguje d-beat/stenchcore zvuk u stilu Hellshock, Tragedy i Wolfbrigade. Bend je vrlo aktivan na punk sceni i predstavlja vjerovatno najperspektivniji crust bend u Sloveniji.

Koncert ce se odrzati u subotu 5. maja u klubu FisKultura, Musala bb.

Ulaz 5 KM


HUMAN HOST BODY
http://pandabanda.bandcamp.com/album/tape

Live za Radio Študent
http://www.youtube.com/watch?v=P3N3MIxwYwQ

Human Host Body - Sneg do Kozine
http://www.youtube.com/watch?v=y10ZvWZPmz4

DEVASTATED
http://devastated.bandcamp.com/

Dost Mamo 11, AKD Izbruh, Kranj
http://www.youtube.com/watch?v=CxgPAc5A3X4


www.mrtvaja.com
www.panda-banda.org



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku