Nije put kud ne ideš - Novi singl sarajevskog benda AtentatSviđa ti se? Javi ostalima!

Sarajevski bend Atentat izbacio je novi singl „Nije put kud ne ideš“, za koji će uskoro snimiti i spot. U pitanju je treći i poslednji singl sa njihovog trećeg albuma ''Prerano za otrov, prekasno za lijek“ (PGP-RTS, Hayat Production, 2009).

Singl „Nije put kud ne ideš“, kao i veći deo poslednjeg albuma (9 pesama) je od nedavno dostupan za slušanje na adresi: http://soundcloud.com/atentatmusic/sets/atentat-prerano-za-otrov

U pesmi su gostovali Masa Mor (grupa Major) – gitara i prateći glas, Zvonimir Đukić Đule (Van Gogh) – mandolina, Dalibor Vučić - Vučko (ex Eyesburn) – bas i vokalna grupa Rusalke. Atentat će ovim spotom ujedno predstaviti novu postavu svog benda koju čine: Vuca Aleksandar – vokal, električna mandolina, Darko Knežević - gitara, Dragan Rokvić Rokva - bas, Dragan Nikačević - bubnjevi.

Singl „Nije put kud ne ideš“, kao i veći deo poslednjeg albuma (9 pesama) je od nedavno dostupan za slušanje na adresi: http://soundcloud.com/atentatmusic/sets/atentat-prerano-za-otrovSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku