Novi singl, uskoro i spot sastava AtentatSviđa ti se? Javi ostalima!

Sarajevski bend Atentat izbacio je novi singl „Nije put kud ne ideš“, za koji će uskoro snimiti i spot. U pitanju je treći i poslednji singl sa njihovog trećeg albuma ''Prerano za otrov, prekasno za lijek“ (PGP-RTS, Hayat Production, 2009).

Singl „Nije put kud ne ideš“, kao i veći deo poslednjeg albuma (9 pesama) je od nedavno dostupan za slušanje na adresi: http://soundcloud.com/atentatmusic/sets/atentat-prerano-za-otrov

U pesmi su gostovali Masa Mor (grupa Major) – gitara i prateći glas, Zvonimir Đukić Đule (Van Gogh) – mandolina, Dalibor Vučić - Vučko (ex Eyesburn) – bas i vokalna grupa Rusalke. Atentat će ovim spotom ujedno predstaviti novu postavu svog benda koju čine: Vuca Aleksandar – vokal, električna mandolina, Darko Knežević - gitara, Dragan Rokvić Rokva - bas, Dragan Nikačević - bubnjevi.

Atentat je do sada izbacio dva spota za prva dva singla sa svog poslednjeg albuma. Video za naslovnu numeru „Prerano za otrov, prekasno za lijek“ na kojoj je sa članovima benda sarađivao Zvonimir Đukić Đule (Van Gogh) režirao je Mane Šijan, dok je video za pesmu „Fašisti“, u vidu kratkog eksperimentalnog filma, režirao Vuca Aleksandar.


Video za pesmu „Prerano za otrov, prekasno za lijek“:
http://www.youtube.com/watch?v=GKrvBfVQjYk

Video za pesmu „Fašisti“:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rn9qxcQJ57YDebitantski album „Let iznad lukavičijeg gnijezda“Atentat su objavili su 2001. godine za Max Music. Album „Ne pucajte, mrtav sam!“ (MP RTV BIH, 2003), stekao je veliku popularnost i kao saundtrek za crtani film „Sve u redu, umro sam“ i TV seriju „Viza za budućnost“ Federalne Televizije BiH. Album „Prerano za otrov, prekasno za lijek“ izašao je 2009. godine za PGP-RTS i Hayat Production.


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.