POSTOLAR TRIPPER 4.5. u KSET-u



Sviđa ti se? Javi ostalima!

                                                     

     POSTOLAR TRIPPER

u KSET-u *4.5.*

 + ulaznice u prodaji

+predgrupa Zebrax bend

 

 

Petak 4. svibnja dan je rezerviran za zagrebačku koncertnu promociju novog albuma „Čujem ja netko šuti“ zadarske koncertne atrakcije pod nazivom Postolar Tripper.

 

Album „Čujem ja netko šuti“ izlazi već idući tjedan u ponedjeljak 16. travnja. Najavni singl albuma „Largo“ dobio je i svoj videopriču koju možete pogledati na ovom linku.

Za produkciju albuma su se pobrinuli Erol i Shot iz Elementala, dok je za mastering bio zadužen Ivan Komlinović.

Postolari se posljednjeg koncerta u  KSET-u  vrlo rado sjećaju s obzirom na to da je  bio rasprodan još u pretprodaji, a atmosfera zapamćena kao jedna od najboljih u KSETU!

Od tog koncerta je prošlo tri godine i došlo je vrijeme za povratak na mjesto zločina, te bend i ovim putem najavljuje da će dati sve od sebe da novi materijal u kombinaciji sa starim pjesmama u najboljem svijetlu prezentira  zagrebačkoj publici.

Ovo će zasigurno biti još jedan od onih koncerata koji će se pamtiti.

Za koncert je napravljen i facebook event na LINKU .

Više o novom albumu možete saznati u opširnom intervjuu koji su dali frontmeni grupe Dabi i Davor za portal muzika.hr .

 

Podršku Postolarima u njihovoj zagrebačkoj misiji pružit će prijateljski  ZEBRAX BEND.

 

Ulaznice su  puštene u pretprodaju u ograničenom broju, a cijena ulaznice u pretprodaji iznosi recesivnih 35 kn , dok će na dan koncerta ulaznice biti 45 kn .

 

Ulaznice već možete  kupiti na slijedećim pretprodajnim mjestima:

Dirty old shop(Tratinska 22)

Kset (Unska 3)

Caffe bar „No sikiriki“ (Nova cesta 88)

 

Stari obrtnik  i nagrađuje!!!

 

Ukoliko kupite kartu u „Dirty old shopu“ pod rednim brojem 150 ili u KSETU pod rednim brojem 250 dobivate na poklon majicu vašeg omiljenog benda, a ako niste te sreće, majicu još uvijek  možete kupiti u „Dirty old shopu“ po promotivnoj cijeni.

Nagradna igra vrijedi do 18. travnja,pa požurite po vaš primjerak ulaznice - možda baš vaša karta bude sretna!

 

Uoči zagrebačkog koncerta, Postolar Tripper album će promovirati svirkama u splitskoj O' Hari 28.4., a nakon Zagreba slijede koncerti u Rijeci (18.5.-Stereo Studio) i Poreču (26.5.).

 

Postolar Tripper možete pratiti na  službenom facebooku.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku