110. Anatomija Zvuka/Bh Radio 1/ Ponedjeljak 21.05. 2012 u 20hSviđa ti se? Javi ostalima!


                                                       omladinski program BH Radija 1

ponedjeljak, 21.05.2012 od 14.03 do utorak 02.00

live stream: mms://media.bih.net.ba/bhradio1

(napomena: emisija se moze slusati samo u vrijeme emitovanja na ovom linku od 20h i to svaki drugi ponedjeljak...ako neki drugi dan kliknete na gornji link, slusate BH Radio 1, tako da znate)

Ne propustite sljedece izdanje i 110 emisiju "Anatomija zvuka", koja se emituje u ponedjeljak 21.05. 2012 od 20.00
.
Nova emisija-sadrzaj

link za download: http://soundcloud.com/djvuk/110-anatomija

sadržaj emisije: emisija noviteta: Žoambo Žoet Workestrao, Laibach, Embassy 516, XANAX, The Combs, The Glasses, Marinada, Kriške, TB Tračeri, Foltin...               
  Poslije internetnog radija Okc Abrasevic (http://radio.abrasmedia.info), emisija "Anatomija zvuka"  se može slusati i putem web fanzina POTLISTA ( www.potlista.com) od svakog utorka, dan poslije emitovanja emisije na Bh Radio 1 !
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku