KONKURS za SF&F priču.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Društvo ljubitelja fantastike „Lazar Komarčić“ i
ANOMALIJA™
raspisuju
KONKURS
za SF&F priču.


USLOVI I PRAVILA KONKURSA:

1.   Priča mora sadržati elemente fantastike.
2.   Radovi moraju da budu na srpskom jeziku.
3.   Na konkursu mogu učestvovati samo radovi koji prethodno nisu objavljeni u štampanom ili elektronskom obliku; nisu dozvoljene ni prerade već objavljenih priča.
4.   Radovi poslati na ovaj konkurs ne smeju se nuditi drugim izdavačima za objavljivanje (štampano ili elektronski) niti istovremeno slati na druge konkurse.
5.   Jedan autor može poslati najviše do dve priče (uključujući i kolaboracije).
6.   Dužina je ograničena. Priča ne sme biti kraća od 8.000 slovnih mesta u Wordu (računajući i beline), i ne duža od 40.000 slovnih mesta u Wordu (računajući i beline).
7.   Radovi koji ne budu imali naša slova (ć, č, š, đ i ž) automatski će biti eliminisani.
8.   Radove slati na imejl: konkurs@lazarkomarcic.org U subjektu poruke napisati: ZA KONKURS, a u telu poruke navesti sledeće podatke: Ime i prezime, aktuelnu mejl adresu, kućnu adresu i broj (mobilnog) telefona.
9.   Priču poslati u zasebnom fajlu u atačmentu, u nekom od standardnih Word formata. Uz priču možete dostaviti i kraću biografiju, ali to nije obavezno.
10.   Rok za dostavu radova je 30. septembar 2012.

Radove će ocenjivati stručni žiri čiji će sastav biti naknadno utvrđen. Rezultati konkursa će biti poznati najkasnije do kraja januara 2013. Rezultati će biti javno dostupni na sajtu i fejsbuk stranici Društva „Lazar Komarčić“, kao i na internet forumima Znak Sagite i Art–Anima.
Najbolje ocenjeni radovi ući će u izbor za antologiju priča ANOMALIJA #2 u izdanju Društva „Lazar Komarčić“.
Sva eventualna pitanja možete uputiti na mejl: lazarkomarcic@yahoo.com
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku