Novi broj magazina My People



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Naslovnu stranu 22. broja My People magazina zauzela je “supergrupa” Zvezde Grajma s kojima smo odradili veliki intervju na 10 strana a tu su i još neka iznenađenja. Izdvajamo i razgovar sa polovinom grupe Bcrew, Demoniom koji priča o istoriji grupe, niškoj hip hop sceni i planovima za budućnost. DJ Raid je otvorio novu redovnu rubriku Scratch Art u kojoj će se pričati sa ponajboljim domaćim DJ-evima.

Tema broja su Hip Hop Dokumentarci gde smo pisali o nekim od kultnih dokumentaraca koji su bili ili će tek biti prikazani u Hip Hop Bioskopu koji je My People pokrenuo u saradnji sa Inex Filmom u Beogradu. Hip Hop Bioskop se održava svaki utorak u 20.30 na adresi Višnjička 76, na 1. spratu zgrade Inex filma. Tu svake nedelje možete pogledati filmove i dokumentarce koji se bave ili su inspirisani hip hop kulturom. Ulaz na sve projekcije je besplatan.

Sa velikog koncerta Beogradskog Sindikata u Areni Beograd donosimo izjave, fotografije i dva izveštaja a u saradnji sa sajtom www.dnevnikkosarkasa.com predstavljamo tekst o istoriji i nastanku Air Jordan brenda i prvih Jordan patika.

Tu su i Skubi, Remi (Elemental), Wunste (DKO Crew), Rema Luda Kuća, Robin Hood, Needle, emisija Geto Kartel, Hip Hop Kemp Srbija Team, Dada, Struka, Bvana, 43 zla, TBF i drugi.

Sajt www.mypeople.in.rs u novom, redizajniranom izdanju sada pored arhive svih brojeva magazina, svakodnevno nudi i aktuelne hip hop vesti iz regije. Osim singlova, spotova, izveštaja i najava događaja, tu možete pronaći i blogove naših autora, kao i arhivske snimke radio emisije My People Radio Show, a uskoro možete očekivati i nove, ekskluzivne sadržaje.


Oficijalna stranica:

www.mypeople.in.rs

My People na društvenim mrežama:

www.facebook.com/mypeople.magazin
www.twitter.com/MyPeopleMagazin




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku