Večeras oproštajni koncert grupe Hitman



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon skoro dve decenije postojanja grupa Hitman večeras će u Gun clubu održati svoj poslednji koncert.

Posle 18 godina postojanja i jako lepog druženja sa mnogim ljudima koje smo upoznali tokom naše avanture, na osnovu spleta okolnosti i stvari koje nam se događaju u privatnim životima, došlo je do toga da odlučimo da prestanemo da sviramo. Mi smo oduvek bili bend koji se trudio da da 100%, a pošto to nažalost nije više moguće, smatramo da je to najpoštenije prema vama koji nas volite i nama koji smo tokom proteklih 18 godina postali mnogo više nego drugari koji sviraju zajedno u bendu! Bilo bi nam jako drago videti vas sve još jednom na tom koncertu.“, naveli su u saopštenju ovi hardcore-punk veterani.

Uz Hitman večeras će nastupiti grupa Tibia iz Beograda i novosadski sastav Through These Eyes.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku