Zbirka kratkih priča "Nešto diše u mojoj torti"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nedavno je na Internetu objavljena zbirka kratkih priča pod nazivom „Nešto diše u mojoj torti“. Iza nje stoji grupa autora: Andrea Baskin, Boris Mišić, Goran Segedinac, Igor Ivanišević, Ivica Milarić, Milka Knežević Ivašković, Radoslav Slavnić, Saša Robnik i Stevan Šarčević, koja o zbirci kaže:

Zbirku u furioznom ritmu otvara Andrea Baskin pitkom urbanom pričom u najboljem maniru tinejdž sleš horora. Milka Knežević Ivašković je napisala odličan psiholoski triler, čija će vas završnica načisto smrznuti. Goran Segedinac u jezovitom hororu, poput holivudske B-produkcije, u zbirku uvodi porodično nasilje i slešere osamdesetih. Priča Ivice Milarića okrenuta je protiv čovečanstva i civilizacije. Kinezi i Japanci na Telepu, telohranitelji u Lazi uz malo Tarantino šmeka. Boris Mišić se bavi svojom iskonskom preokupacijom: ratom, avetima i zločincima koje izjeda savest. Igor Ivanišević je priložio priču sa veoma efektnim elementima čistog treša koji podseća na Rodrigeza i Tarantina. Majstor mračne atmosfere Radoslav Slavnić pitkim stilom i specifičnim opisima dodaje zbirci pero rođenog pripovedača. Saša Robnik svoje junake vodi, kroz putovanje preko planine, gde u magli susreću vrlo neobične namernike koji im otvaraju nove puteve spoznaje i jezivu perspektivu sveta. Stevan Šarčević se bavi seksom na granici pornografije (uglavnom u S/M maniru), vampirima i prevarama.

Fejsbuk strana projekta:

https://www.facebook.com/NestoDiseUMojojTorti

Zbirka se može preuzeti na sledećim adresama:

PDF: http://bit.ly/RB2nZ1

EPUB: http://bit.ly/11CzjlG

MOBI: http://bit.ly/TOLDZH




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku