Letovanje sa književnom radionicom „Reč i glas”Sviđa ti se? Javi ostalima!Tivat

Od 20. do 27. jula Književna radionica „Reč i glas“ će se održavati u Tivtu. Ukoliko bude dovoljan broj zainteresovanih, organizovaće se i termini u avgustu. U cenu od 150 EUR uključeni su sedmodnevna radionica sa pisanim i govornm vežbama i interaktivnim zadacima za razvoj kreativnosti i izražajnih sposobnosti, smeštaj u apartmanima na obali mora, sa uračunatom boravišnom taksom, u Donjoj Lastvi, Tivat i prevoz od aerodroma ili autobuske stanice do apartmana.

Ada Ciganlija

Počev od 06. jula, svake nedelje od 11 do 18 č. Književna radionica „Reč i glas“ i Umetničko-ekološko projekat „Čisto i bistro“ organizuju letnju školu kreativnog pisanja u prirodi, na splavu na Adi Ciganliji. Cena: 2.000 po danu, po osobi.
Svi zainteresovani mogu nam se javiti na telefone: 064/229-42-09 ili  064/177-18-99 ili na mejl: bgstorytelling@gmail.com.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku