Black Planet Records objavio album prvenac projekta Crocodile Tears



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Da alternativnoj regionalnoj sceni ne fali noviteta dokaz je i novi eksperimentalni projekat osnivača Black Planet Records Vladimira Popovića. Naime pored svojih matičnih bendova Figurative Theatre i Styptic, i hip hop projekta Southentik, ovaj hiperproduktivni ekscentrik oprobao se i kao samostalni stvaralac.

Prvi album projekta Crocodile Tears pod nazivom Tears Collected ugledao je svetlost monitora. Album predstavlja put tražilačke ličnosti, neku vrstu monologa bića. Skoro svaka pesma je saradnja sa nekim od umetnika BPR pa je i žanrovski veoma šarenolik varirajući kroz razne eksperimentalne stilove - Noise, Abstract, Experimental, Rhythmic Noise, Musique Concrète, EBM. Album je dostupan za besplatan download preko bandcamp stranice izdavača.


http://blackplanetrecords.bandcamp.com/album/bp022-tears-collected-lp-experimental




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku