Hip Hop sastav iz Boke Kotorske, Meštri o' Majka, u srijedu 30. jula u 20h objavljuju svoj debi album ''Iz meštrove škrabije''Sviđa ti se? Javi ostalima!

Hip Hop sastav iz Boke Kotorske, Meštri o’ Majka, u srijedu 30. jula u 20h objavljuju svoj debi album ''Iz meštrove škrabije''.

Nešto ranije album je najavljen spotom za pjesmu ''Različiti svjetovi''.

Na albumu se nalazi 16 pjesama. Uzimajući u obzir da su pjesme nastajale u vremenskom intervalu od 2006 do 2014 godine ima za svakog po nešto.

''Ovaj album se jako dugo stvarao. Potrošeno je dosta vremena, uloženo dosta truda, uključen je veliki broj ljudi. Ipak, uvijek može bolje, ali ovo je moralo konačno da izađe. Svakako, slušaoci će uživat' u tvrdom underground zvuku, prepoznaće pravi pristup i biće zadovoljni. '' kaže Žesa iz Risna.

''Popela nam se skoro svaka stvar na glavu, preslušali smo na stotine puta, i mi i naša ekipa, tako da se tu nije imalo što više radit'. Producent je na liječenju tišinom jer mu bass-ovi biju po glavi, Dj-evi su nas unfriend-ovali na facebook-u, ja sam završio neku rehabilitaciju u Igalo a Žesa je poslat na specijalnu terapiju kod nekih Arapa. Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli ili odmogli.'' kaže El Vakerito.


Pored Bokeljškog dvojca, imaćete priliku još da čujete: Hornsman Coyota, Dj-eve Mrki-ja & B.K.O.-a na skrečevima, Val, Viteza Đurovića, Subu, Hofmana i velikog MC-a Đošulicu.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.