Ludi škotski pirate metalci Alestorm i legendarni njemački power metal bend Brainstorm u Hrvatskoj u utorak, 30.9!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ludi škotski pirate metalci Alestorm i legendarni njemački power metal bend Brainstorm u Hrvatskoj u utorak, 30.9!


ALESTORM

https://www.facebook.com/alestormband

Alestorm se vratio sa svojim novim, izvanrednim albumom Sunset on the Golden Age, kojega su izdali za Napalm Records. Privlačne pjesme s obiljem piratske tematike karizmatični kapetan Christopher Bowes i njegova posada posebno za hrvatsku publiku dovode u Zagreb. Osim promocije novog albuma, na repertoaru će se naći i poznati hitovi s prošlih albuma Captain's Morgan Revenge, Black Sails At Midnight i Back Through Time. Do sada su nastupali u Zagrebu kao support Grave Diggeru 2009. te kao support Sabatonu 2010. godine te na Metalfestu 2012. u Zadru. Sada po prvi puta u našu državu dolaze održati headline show za koji smo sigurni da ga nikada nećete zaboraviti!


BRAINSTORM

https://www.facebook.com/officialbrainstorm

Nakon 2 godine, legendarni power metalci Brainstorm ponovno nastupaju u Zagrebu! Brainstorm slavi 25 godina postojanja te su izdali svoj novi, 10. po redu, studijski album Firesoul koji promoviraju na zajedničkoj turneji s Alestormom. Bend odlikuje žestoki stil, bez previše simfoničnih tendencija i melodičnih dijelova upotpunjenih klavijaturama. Njihov zvuk su brzi i žestoki riffovi, pomalo thrasherske solaže i bubnjevi te oštri vokal. Osim promocije svojeg zadnjeg albuma, odsvirat će i svoje najveće hitove iz bogate karijere. Sve istinske ljubitelje heavy i power metala pozivaju na svoj koncert u Zagrebu!


Kao predgrupe nastupit će kanadski epic death power metalci Crimson Shadows (https://www.facebook.com/CrimsonShadowsBand) te australski folk metalci Troldhaugen (https://www.facebook.com/Troldhaugen). Crimson Shadows će se predstaviti sa svoja dva albuma Glory On The Battlefield te Kings Among Men, dok će se Troldhaugen predstaviti sa svojim debi albumom Ramshackle.


Informacije o cijeni ulaznica i pretprodajnim mjestima uskoro.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku