Ludi škotski pirate metalci Alestorm i legendarni njemački power metal bend Brainstorm u Hrvatskoj u utorak, 30.9!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ludi škotski pirate metalci Alestorm i legendarni njemački power metal bend Brainstorm u Hrvatskoj u utorak, 30.9!


ALESTORM

https://www.facebook.com/alestormband

Alestorm se vratio sa svojim novim, izvanrednim albumom Sunset on the Golden Age, kojega su izdali za Napalm Records. Privlačne pjesme s obiljem piratske tematike karizmatični kapetan Christopher Bowes i njegova posada posebno za hrvatsku publiku dovode u Zagreb. Osim promocije novog albuma, na repertoaru će se naći i poznati hitovi s prošlih albuma Captain's Morgan Revenge, Black Sails At Midnight i Back Through Time. Do sada su nastupali u Zagrebu kao support Grave Diggeru 2009. te kao support Sabatonu 2010. godine te na Metalfestu 2012. u Zadru. Sada po prvi puta u našu državu dolaze održati headline show za koji smo sigurni da ga nikada nećete zaboraviti!


BRAINSTORM

https://www.facebook.com/officialbrainstorm

Nakon 2 godine, legendarni power metalci Brainstorm ponovno nastupaju u Zagrebu! Brainstorm slavi 25 godina postojanja te su izdali svoj novi, 10. po redu, studijski album Firesoul koji promoviraju na zajedničkoj turneji s Alestormom. Bend odlikuje žestoki stil, bez previše simfoničnih tendencija i melodičnih dijelova upotpunjenih klavijaturama. Njihov zvuk su brzi i žestoki riffovi, pomalo thrasherske solaže i bubnjevi te oštri vokal. Osim promocije svojeg zadnjeg albuma, odsvirat će i svoje najveće hitove iz bogate karijere. Sve istinske ljubitelje heavy i power metala pozivaju na svoj koncert u Zagrebu!


Kao predgrupe nastupit će kanadski epic death power metalci Crimson Shadows (https://www.facebook.com/CrimsonShadowsBand) te australski folk metalci Troldhaugen (https://www.facebook.com/Troldhaugen). Crimson Shadows će se predstaviti sa svoja dva albuma Glory On The Battlefield te Kings Among Men, dok će se Troldhaugen predstaviti sa svojim debi albumom Ramshackle.


Informacije o cijeni ulaznica i pretprodajnim mjestima uskoro.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.