Počinje 48. po redu najveći rock festival na ovim prostorima



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U sredu, 30. jula, počinje 48. izdanje Gitarijade u Zaječaru, festivala koji s nestrpljenjem očekuju svi zaljubljenici u rock muziku.

 

Zvanični program, kome je prethodila Rok Akademija posvećena takmičarskim bendovima koji ove godine dolaze iz šest različitih država, startuje na Felix Romulijani u sredu, 30. jula, a naredna tri dana seli se u sam grad Zaječar u kome će se odigravati brojni programi, te će svi posetioci tokom gotovo celog festivala imati priliku da se zabave, ali i edukuju u gradu na Timoku koji tokom Gitarijade postaje prestonica rokenrola.

 

Prljavo Kazalište, Partibrejkersi, Riblja Čorba, Kerber, Goblini, YU Grupa, Atomsko Sklonište, Van Gogh, Death Saw, Vlada Divljan, Lajkó Félix samo su neki od učesnika 48. Gitarijade, a kompletan program koji traje od 30. jula do 2. avgusta može se pogledati na sajtu festivala i putem android aplikacije.

 

http://www.youtube.com/watch?v=dhNMVoxsVM4




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku