Holographic Human Element, D Zoo i MSV najbolji na 48. Gitarijadi



Sviđa ti se? Javi ostalima!

48. Gitarijada u Zaječaru uspešno je održana, uprkos vremenskim nepogodama koje su je pratile gotovo od prvog dana, a mnogi bi se složili da je ovo bilo njeno najbolje izdanje.

 

Bogat i raznovrstan program i pozitivna energija doprineli su izuzetnoj atmosferi koju ni kiša nije mogla da poremeti.

 

Tokom dve polufinalne večeri predstavilo se četrnaest izuzetnih takmičarskih bendova, te je sedmočlani žiri u sastavu Branimir Lokner, Panta Džambazoski, Dragiša Radulović, Igor Bašin, Dragutin Matošević, Igor Polak i Nenad Kuzmić bio na velikim mukama. Ipak, posle dužeg većanja doneta je odluka da titulu najboljeg benda ove godine ponese sastav Holographic Human Element iz Travnika, D Zoo iz Subotice proglašeni su za najbolji bend po odluci stručnog žirija sa teritorije Srbije, a publika je najviše glasova dodelila grupi Meda Vuk i Sandokan iz Petrovca na Mlavi čiji je gitarista Nenad Stojković proglašen za najboljeg gitaristu od strane Ilustrovane Politike.

 

Treba napomenuti da treće i četvrto mesto po odluci žirija dele bendovi GodDamn i Revolt, dok je Smoke Shakers iz Makedonije osvojio peto mesto.

 

Najbolje bendove očekuju snimanje, produkcija i izdavanje albuma, snimanje spotova kao i PR i infrastrukturna podrška od strane Ustanove Gitarijada. 





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku