Lude Krawe sviraju oproštajni koncertSviđa ti se? Javi ostalima!

"Minuti kao sati, kao godine prolaze, kaže stara narodna. Prođoše godine i taman kad smo postali punoletni shvatili smo da smo zreli za penziju. Kad malo bolje razmislimo, a retko to zaista činimo, možda bi to mogao biti model kojim bi čitavo naše društvo trebalo da krene? Sve drugo je stari refren koji nikom ne treba.

Šta bi bilo najbolje da priredimo svima koji su bili uz nas tokom tih 18 godina? Šta drugo nego ispraćaj u penziju, događaj koji će svima koji dođu izmamiti suzu radosnicu, jer najzad nas više neće gledati kako se lomatamo po svakojakim binama.

Zbog toga vas u stvari pozivamo da prisustvujete istorijskom događaju, jednom od onih o kojima ćete u stolici za ljuljanje pričati deci i unucima. Kada vas jednog dana budu pitali po čemu ćete pamtiti 2014. godinu, vi se nećete setiti ni poplava, ni lažnih doktorata, ni Beograda na vodi, a bogami ni ženidbe Đokovića Novaka. U glavi će vam samo biti uspomena na 30. avgust 2014. i naš oproštajni koncert u klubu "Trezor" u Bačkom Petrovcu. I po koju suzu koju ste tada pustili i o kojoj smo već nešto rekli. Stoga bismo voleli da vas bude više od 50 te večeri, ali ako i ne bude tako, nećemo se ljutiti. Neka bude kako biti mora. Arivederči šou počinje u 22.00, ulaz je 300 dinara.

Vole vas vaše Lude Krawe"

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku