Novi album slovenskih punkera OdpisaniSviđa ti se? Javi ostalima!

Na punk scenu se vraća legendarni slovenski punk bend Odpisani iz Ljutomera!

U Murskoj Soboti, 23.avgusta se održava festival na kojem nastupaju bendovi koji izdavaju pod okriljem izdavačke kuće God Bless This Mess ( www.gbtm.si) Nastupiće sastavi Dežurni Krivci, Y, Kleemar, Eyecontact, Hexenbrutal i Odpisani.

Odpisani će sa nastupom na festivalu promovisati svoj treći album „Šah mat“ koji izlazi tačno na dan festivala, u izdanju gorespomenute izdavačke kuće GBTM. Bend se vratio na koncertne bine, 2010.godine, poslije sedam godina mirovanja a iste godine su proslavili 15 godina rada. U svojoj karijeri su svirali na legendarnom Novom Rock-u 1996.godine, bili su predgrupa Faith No More, Lurkers, GBH, nastupali u Holandiji, Njemačkoj, Hrvatskoj, Slovaškoj, Mađarskoj i Sloveniji. Objavili su EP „Odpisani“, poslije toga uslijedio je album „Preobrat“ pri izdavačkoj kući „Statera“ te album „Partisan Hard core“ iz davne 2000.godine. Novi album „Šah mat“ je nastao u saradnji sa kućnim producentom izdavačke kuće (Plueg), marta i aprila 2014 godine a na njemu se nalazi 9 nabrijanih, ljutitih, buntovnih pjesama. Za booklet se pobrinuo vizuelni umjetnik Gregor Purgaj (http://www.gregorpurgaj.com )

Album je moguće downloadovati preko bandcamp stranice a to možete učiniti na:

http://godblessthismess.bandcamp.com/album/ah-mat
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku