UZEMLjENjE postavilo album "Mehanizam" za besplatno preuzimanjeSviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon što je u julu objavio svoj prvi studijski album u fizičkom obliku, beogradski alternativni rok bend UZEMLjENjE postavio je album na youtube kanal za preslušavanje.

Kako bi album bio dostupan svima "Mehanizam"  je sada dostupan i za besplatno preuzimanje.data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

Link za preuzimanje: http://www.uzemljenje.net/mehanizam-2014/.

Dražen Đorđević zaslužan je za dizajn omota albuma koji je objavljen kao digitalno izdanje, a koje se razlikuje od fizičkog.

Fizičko izdanje albuma urađeno je sa omotom od eko kože sa zlatotiskom i može se naručiti putem maila uzemljenje@hotmail.com ili porukom na facebook stranici benda (https://www.facebook.com/uzemljenje).

Od propratne građe uz CD ide booklet od 4 lista/8 stranica. Na prednjoj strani nalazi se prepoznatljiv logotip benda. Iako nemaju zvaničnog izdavača potrudili su se da „Mehanizam“ u potpunosti prija i oku odbacujući plastične i kartonske kutije koje se najčešće koriste za pakovanje CD izdanja, birajući najskuplju, ali i najlepšu varijantu za svoj prvenac.

Album sadrži devet pesama, a uskoro će se pojaviti i prvi video singl „Ni po jada“.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.