UZEMLjENjE postavilo album "Mehanizam" za besplatno preuzimanje



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon što je u julu objavio svoj prvi studijski album u fizičkom obliku, beogradski alternativni rok bend UZEMLjENjE postavio je album na youtube kanal za preslušavanje.

Kako bi album bio dostupan svima "Mehanizam"  je sada dostupan i za besplatno preuzimanje.data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

Link za preuzimanje: http://www.uzemljenje.net/mehanizam-2014/.

Dražen Đorđević zaslužan je za dizajn omota albuma koji je objavljen kao digitalno izdanje, a koje se razlikuje od fizičkog.

Fizičko izdanje albuma urađeno je sa omotom od eko kože sa zlatotiskom i može se naručiti putem maila uzemljenje@hotmail.com ili porukom na facebook stranici benda (https://www.facebook.com/uzemljenje).

Od propratne građe uz CD ide booklet od 4 lista/8 stranica. Na prednjoj strani nalazi se prepoznatljiv logotip benda. Iako nemaju zvaničnog izdavača potrudili su se da „Mehanizam“ u potpunosti prija i oku odbacujući plastične i kartonske kutije koje se najčešće koriste za pakovanje CD izdanja, birajući najskuplju, ali i najlepšu varijantu za svoj prvenac.

Album sadrži devet pesama, a uskoro će se pojaviti i prvi video singl „Ni po jada“.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku