Sopot u Požarevcu i Novom Sadu ovog vikenda



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Banjalučki bend Sopot ove sezone bio je čest gost pred srpskom publikom, a ovog vikenda dolaze da zaokruže leto nastupima u Požarevcu i Novom Sadu.

Energična petorka, čije ime na staroslovenskom znači izvor, iza sebe ima tri albuma, a poslednji izdat „Sopotnik“ više nego uspešno su ispromovisali na mnogobrojnim nastupima u regionu, kao i video singlom „Energetsko more“.

Njihova muzika je mešavina elektro roka, dramenbejsa, daba, dabstepa i regea u kojoj koriste i tradicionalne balkanske muzičke motive.

Sopotove nastupe karakteriše fenomenalna atmosfera kako u publici, tako i na bini uz odličan zvuk i neprestano ritmično kretanje.

Ovog vikenda u petak, 5. septembra, nastupaće u Požarevcu u klubu „KB“. Kao podrška svoje DJ setove imaće Kawiar Mangueira i Dejaah Selecta. Ulaznica je 350 dinara.

Nakon aprilskog koncerta u klubu „The Quarter“ i fenomenalnog nastupa na EXIT festivalu koji ni kiša nije mogla da pokvari, Sopot će ove godine treći put nastupiti pred novosadskom publikom.

Na 14. Festivalu uličnih svirača u subotu, 6. septembra, publika ih može čuti u Katoličkoj porti tačno u ponoć.


Autor fotografije: Tiki Boyler




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku