EKSPLOZIVNA REGGAE SENZACIJA u Subotici (ZAA + Bombshelter Experiment, 18.10. POGON, Subotica)Sviđa ti se? Javi ostalima!

FB: ZAA (Kruševac) + Bombshelter Experiment (Subotica) - 18.10., POGON, Subotica
Organizacija HARD Booking se apsolutno ne poigrava sa ljubiteljima muzike, ne podilazi nikome, već kao grupacija iznenađuje iz dana u dan svojim otvorenim pogledima na (muzički) svet današnjice. Ovog puta dovode u Suboticu jedan od najpoznatijih srpskih reggae sastava mlađe generacije: ZAA, pravi umetnički kolektiv koji plene pažnju gde god da se pojave, bilo da se radi o melodijama, pevanju ili neprejebivom čvrstom stavu, koji je za ovu vrstu muzike najvažniji (što bi rekao Marley, Tuff Gong)!
Kao lokalna podrška, nastupiće dub/indie eksperimentatori Bombshelter Experiment koji su svojim ezoteričnim zvukom prizvali pitanje: da li je moguće da se nešto ovako pojavilo u Subotici?

Čuda su, naravno, moguća, tako da toplo preporučujem ovaj koncertni događaj, 18. oktobra u 22h počinje - MAGIJA! Neka se zelena-žuta-crvena zastava vijori nad Suboticom!
Sve ostale informacije na linku ispod naslova!

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku