Nikšićki Punkreas objavio album "Mamunska posla"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nikšićki punk/rock bend Punkreas je završio snimanje svog drugog albuma. Album je sniman na prekide, tj. u periodu od Januara do Oktobra 2014 godine. Sniman je u studiju "Ultrazvuk" u Nikšiću a osoba je bila zadužena za snimanje i postprodukciju je basista Punkreasa - Bojica. Novi album se zove simbolično "Majmunska posla" i ima 12 pjesama koje na slikovit način dočaravaju sve one negativne društvene pojave koje nam truju zemlju, misli i život uopšte. Za pjesmu "Ulična poezija" je nedavno urađen spot, na toj pjesmi je vokalno gostovao i Radule iz benda Atheist Rap. U planu je još jedan ili dva spota. Album je besplatan za skidanje i može se skinuti sa sledećeg linka http://www.mediafire.com/download/8xalzirftu56ogd/Punkreas+%28Majmunska+posla%29.zip
Sve aktuelnosti vezane za bend mogu se pratiti na stranici benda https://www.facebook.com/PunkreasNiksic2003.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku