Rođendanska svirka benda Vrane KameneSviđa ti se? Javi ostalima!

Vrane Kamene pozivaju vas da se survate u dubine podzemlja kluba Vrtoglavica i da skupa sa njima proslavite dvogodišnjicu aktivnog rada i postojanja benda, kao i završetak njihovog prvog albuma. Svesrdnu podršku te noći, putem zvuka, pružiće im drugari iz benda Slavina Ljubavi. Svirka je zakazana za 30. oktobar tekuće godine sa početkom od 22h, dok će upad iznositi 150 dinara.

"Za one koji znaju već šta ih čeka nećemo ništa dodatno pojašnjavati, a za one koji ne znaju možda im se baš u toj noći ovih vremena bezumlja i mraka desi R`n`R prosvetljenje. Ponesite samo dobru volju i dovucite se! Živi bili narode barjaka noći! SLUŠAJ DOBRO-SLUŠAJ JAKO!!! GrAaA!!! ;)) ", poručuju iz benda. 
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku