Transfer Blama ima novi singl posvećen Milki Canić



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Sastav TRANSFER BLAMA je upravo objavio svoj prvi singl "Milka Canić". U pitanju je prvi singl ove petočlane punk ekipe koja dolazi iz Požarevca koji je snimljen još 2013. godine u studiju Paradox.

Ovako Stefan Milenković najavljuje singl: "Ovo je jedna od tri pesama koje su snimljene 2013 u Paradoxu. Dakle Milka Canic je pesma koja otvara pricu o predstojecem albumu koji ce biti objavljen nakon sto snimimo jos 4-5 pesama. Dakle najverovtnije sredina 2015 godine. Inace za prv singl tj pesmu Milka Canic je snimljen i spot koji je u produkciji do daljnjeg." i dodaje o bendu: "Bend je osnovan 2012 godine i od pocetka smo orjentisani u autorskom smislu. Imali smo ideju da krenemo kao klasican OI bend, ali vremenom se sve pretvorilo u neki melodicniji punk rok. Smatram da nas karakterisu jako pevljivi refreni i jak pristup sarkazma i satire u tekstovima"





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku